Ocupació

 

  

Ocupació

Sistema d'Intermediació i Orientació Laboral
 

Totes les persones tenim potencial personal i professional, malauradament no sempre en som conscients o senzillament no sabem com aquest ens pot ajudar a trobar feina. El servei d'orientació professional us pot facilitar un major coneixement de les vostres potencialitats, així com del mercat laboral, acompanyant-vos i orientant-vos en el procés de la recerca d'ocupació.

És un procés en el que, a través d'entrevistes i reflexions individuals conjuntament amb el professional, s'estableix una relació de confidencialitat i col•laboració mútua que possibilita que aprengueu noves competències per autoorientar-vos progressivament en la vostra situació laboral actual i futura a través de:

  • Definir els vostres objectius professionals
  • Conèixer els vostres principals interessos i motivacions
  • Prendre consciència d'allò que les empreses i els professionals requereixen i ofereixen
  • Identificar les vostres capacitats, potencialitats i limitacions en l'àmbit laboral
  • Realitzar un pla d'acció per millorar i aconseguir els vostres objectius formatius, de prospecció i autoocupació i millora de les competències personals per aconseguir-ho. 
  • Estar ben enfocat en una recerca eficient de la vostra feina. Focalitzar la formació i recerca de feina, ens permetrà tenir una millor gestió de les emocions, el temps i les frustracions derivades del procès. 

 
Borsa de Treball

Si esteu buscant feina, des de l' Ajuntament de Sarrià de Ter i el SOC us ajudem a conèixer les oportunitats de feina existents avui, com presentar un currículum o com afrontar un procés de selecció.

Si necessiteu el nostre suport per dibuixar el full de ruta de la vostra carrera professional, apropeu-vos a les nostres oficines o enviar-nos un e-mail a la següent direcció: desenvolupament@sarriadeter.cat 
Si sou una empresa i busqueu el millor candidat, envieu-nos la vostra oferta laboral i us ajudarem en el procés de selecció.

 

ORIENTADOR LABORAL

OCUPACIÓ

Responsable: Juanjo Cáliz 

Adreça: C/ Major 71-73

Sarrià de Ter (17840)

Telèfon: 654026565

E-mail: desenvolupament@sarriadeter.cat

ORIENTADORA LABORAL

Responsable: Esther Ferrero
Adreça: C/ Major 71-73 
Municipi: Sarrià de Ter (17840)
Telèfon: 972170211
E-mail: adl@sarriadeter.cat

Ofertes de treball locals

Empresa de Sarrià de Sarrià de Ter està en recerca d'una persona per treballar al taller de muntatge i fabricació de conductes d'aire. Es busca incorporació immediata amb prèvia experiència en tallers (valorable). L'horari és de 6h a 14h amb contracte temporal amb possibilitat de continuïtat. Si estàs interessat/ada, envia un email a empreses@sarriadeter.cat.
Empresa de Girona està buscant un encarregat/ada pel control i supervisió del personal al seu càrrec, reunió amb els clients/es, organització i control de les feines. Així com realitzar informes de les auditories realitzades i de l'estat en general. L'horari és de dilluns a divendres en horari partit. Es busquen candidats/ates amb nivell formatiu Batxillerat i es valorarà formació complementària com la formació en prevenció de riscos laborals, plataforma elevadora i treballs en alçada. Carnet de conduir, experiència de 5 anys en el sector i es valoraran competències de treball en equip, polivalent i autònom. S'ofereix incorporació immediata amb un contracte laboral de 6 mesos + 6 mesos + contracte laboral indefinit. Podeu fer contacte i/o enviar el currículum a: promocioeconomica@girones.cat
Una empresa local està buscant un perfil H/D per fer servei de recollida de la gent gran i acompanyament a l'activitat al centre. Horaris de matins de 9 a 14h aproximadament. 21h/setmanals. Per més informació podeu trucar al 654026565 o bé, enviar un e-mail a: empreses@sarriadeter.cat
http://adl.sarriadeter.cat/Not%C3%ADcies/ID/3943/Oferta-de-Treball-Netejador-res-i-cambrerscambreres-dhabitacions
http://adl.sarriadeter.cat/Not%C3%ADcies/ID/3992/Oferta-de-Feina-Auxiliar-administrtiu
http://adl.sarriadeter.cat/Not%C3%ADcies/ID/3988/Oferta-de-Feina-Borsa-de-treball-de-Monitorses--Estiu-2020
http://adl.sarriadeter.cat/Not%C3%ADcies/ID/3968/Oferta-de-Feina-Peo-agrari-per-la-Campanya-recollida-de-fruita
http://adl.sarriadeter.cat/Not%C3%ADcies/ID/4006/Oferta-de-Feina-Dependenta
http://adl.sarriadeter.cat/Not%C3%ADcies/ID/3935/Convocatoria-del-proces-selectiu-per-la-contractacio-laboral-duna-Cap-darea-de-residus
http://adl.sarriadeter.cat/Not%C3%ADcies/ID/3934/Convocatoria-de-seleccio-dun-Operadora-de-planta
Pàgina   1  de   2
      [1]  2       

Ofertes de treball del SOC

Get Aggregated RSS

Àrea de Desenvolupament Local
Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià 71-73
Sarrià de Ter, 17140
Mail: adl@sarriadeter.cat
Telèfon: 972.170.211 (ext 28)