Notícies

DnnForge - NewsArticles


Per poder apuntar-se en aquesta borsa de treball, cliqueu en el següent enllaç : https://www.zonajovegirones.cat/ca/projectes/estiu-jove-2020/borsa-de-treball-de-monitors-es-estiu-2020/

 

+Info:

"Aquesta borsa de treball s'ha creat per donar resposta en previsió a la situació que es pugui donar dels casals infantils i juvenils del proper estiu 2020. Actualment la situació és incerta i no s'ha pogut determinar què i com es farà al respecte. Tot dependrà de com avanci la situació actual en conseqüència del covid-19.

Estar inscrit a aquesta borsa significa que en cas que els casals infantils i juvenils que es puguin fer als municipis del Gironès necessitin de monitors/es aquest estiu, se'ls hi farà arribar el vostre contacte i currículum vitae. No significa que deixeu de fer la vostra pròpia recerca si es dona el cas.

Busquem persones que vulguin treballar com a monitors/res de lleure, monitors/res esportius o talleristes. També mestres i professorat per a les aules d'estudi, en el cas que es puguin realitzar. "

Per qualsevol dubte podeu contactar* amb la Referent d'Ocupació Juvenil a:
ocupaciojuvenil@girones.cat 
608 127 215 (trucada o WhatsApp)
*A partir del dia 11 de maig

Àrea de Desenvolupament Local
Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià 71-73
Sarrià de Ter, 17140
Mail: adl@sarriadeter.cat
Telèfon: 972.170.211 (ext 28)