Notícies


El proppassat mes d’agost, l’ajuntament de Sarrià de Ter va sol·licitar novament la subvenció per a la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil, i en previsió del seu atorgament, es va adreçar una carta a totes els joves de Sarrià de Ter, amb la finalitat d’informar-los i animar-los a presentar la seva candidatura. Finalment ens n’ha estat concedida una, i després de valorar els currículums presentats i realitzar les entrevistes als joves interessats, s’ha contractat a un jove tècnic informàtic format en el Grau Superior de Sistemes que desenvoluparà les seves tasques com a auxiliar tècnic a l’Àrea de Informàtica municipal.

Aquest programa de contractació en pràctiques de joves beneficiaris de Garantia Juvenil està gestionat i cofinançat pel departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Servicio de Empleo Estatal i la Unió Europera a través del Fons Social Europeu i a la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, sota el lema « El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur».

 

El programa pretén incentivar la contractació de joves menors de 30 anys, amb la formació finalitzada per a que s’integrin al mercat laboral amb l’objectiu de que adquireixin l’experiència professional necessària per fer front al seu futur laboral. Per aquest motiu, un dels requisits imprescindibles a l’hora de contractar, és que el joves al llarg del seu període de pràctiques desenvolupin funcions pròpies de la seva formació.

 

Enguany és el quart any que l’Ajuntament té contractats joves a través d’aquest programa i vist l’èxit de les anteriors contractacions, es valora com a positiu i necessari seguir apostant per aquest programa en els propers anys.

 

                                         

            

Àrea de Desenvolupament Local
Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià 71-73
Sarrià de Ter, 17140
Mail: adl@sarriadeter.cat
Telèfon: 972.170.211 (ext 28)