Mercat

Mercats i Fires

Mercat setmanal

El mercat setmanal dels dimecres de venda no sedentària de Sarrià de Ter, compta amb una història de més de 30 anys de permanència ininterrompuda, amb les seves reduïdes dimensions dóna servei a més de Sarrià de Ter, als pobles veïns com Sant Julià de Ramis, Celrà, i el barri de Pont Major de Girona. Les nostres parades del mercat segueixen venint al nostre poble des de fa, com a mínim 5 anys, fet distintiu que permet als nostres marxants a conèixer el poble i als nostres visitants, oferint una oferta que destaca per la seva qualitat, varietat i de proximitat al millor preu. 

Amb una trentena de parades i amb un equilibrat assortiment de productes, és considerat pels propis marxants i pels clients/es habituals, un mercat proper i de qualitat. El mercat destaca pels seus productes de proximitat, un ambient amable i variat que vol tenir un tracte personalitzat i de qualitat per a tots els visitants. 
El trobareu tots els dimecres de 8h a 14:00 al c/ Major de Sarrià de Ter.

Feu un CLIC a la foto i veureu les parades del Mercat de Sarrià de Ter

 

Fires

La Fira del Paper, se celebra des de fa més de 16 anys el primer diumenge d'octubre al C/ Major de Sarrià. Al llarg d’aquests anys, ha mantingut sempre la seva aposta per no deixar de ser una fira monogràfica, doncs estem convençuts que és precisament aquesta essència la que la dota de qualitat i personalitat.

L’estructura de la Fira s’ha mantingut fidel als inicis, doncs la fórmula de combinar aspectes lúdics, amb artístics, culturals sempre hem pensat que enriquia enormement el contingut de la Fira.
 


Àrea de Desenvolupament Local
Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià 71-73
Sarrià de Ter, 17140
Mail: adl@sarriadeter.cat
Telèfon: 972.170.211 (ext 28)